Øster Farimagsgade 63, 2100 København Ø

Hovedkontor for Eaton

Ombygning af etage i eksisterende byggeri til 653 kvm kontorfaciliteter

Der er ønsket at opnå en kombination af åbenhed og intimitet er opnået, ved at designe en let skillevæg, som folder sig gennem kontorlandskabet. Foldningerne og væggens vekslende højde skaber mindre rum og nicher. I kontorets midte er væggen lav, og tillader, at lys trænger ind midt i kontoret. Når man passerer gennem kontoret, får man et indtryk af at være i et åbent og indbydende kontor. Langs facaderne er væggen høj, og opdeler rummet i mindre grupper af arbejdspladser. Opdelingen skaber ro omkring den enkelte arbejdsplads.

Skillevæggens materialer er varme og indbydende naturmaterialer. Kombinationen af birketræsfiner og stofbeklædte lydplader gør væggen praktisk og samtidig vigtig for regulering af kontorets akustik.