Øster Farimagsgade 63, 2100 København Ø

Kontorindretning, Frederiksberg

Totalrenovering af 2 baghuse på Frederiksberg, til fleksible kontorer.

Kontorerne blev udformet som 4 store åbne rum. For at opnå så meget dagslys som muligt, blev de mindre og aflukkede kontorer udført med store glasvægge, i tæt samarbejde med kunst fotograf Erik Molberg, blev der udviklet en afskærmning til de øvrige kontorarealer, i form af store fotografier trykt på glasvæggene, teknikken er også benyttet på en skydedør/ skydevæg fra gulv til loft, som adskiller køkken fra kontor.

Der er i alle kontorer, køkken og depoter lagt gummigulv, som både giver en god akustik, er affjedrende og dermed giver et godt arbejdsklima. For at understrege nogle enkelte elementer (fliser, fotovægge og altan) er grundfarverne afdæmpede.

På samme måde er alt i køkkenerne hvidt, og bagvæggen belagt med en azurblå flise. Samme flise er benyttet på de ene væg  i  alle toiletrum, her er gulvfliserne mørk mokka.

Anden nederste billede er i processen med opsætning af store fotografier trykt på glasvæggene. Teknikken er også benyttet på en skydedør/ skydevæg fra gulv til loft, som adskiller køkken fra kontor.

foto af kunstfotograf Erik Molberg