Øster Farimagsgade 63, 2100 København Ø
kontor.jpg

Erhvervskunder

Z O O M arkitekter hjælper store og små bygherrer med at skabe de bedste rammer for deres brugere og deres forretning. Vi laver kontorindretning, renoveringer og ombygninger af erhvervsbyggeri og kontorlokaler og organiserende løsninger med afsæt i brugernes virksomhedskultur og trivsel.

Z O O M arkitekter besidder brede kompetencer inden for formgivning og byggeteknik. Vi tager ansvar for hele byggeprocessen fra ideoplæg og økonomi til udførelse og kvalitetssikring. Forudsætningen for et vellykket byggeri er, at tidsplaner, aftaler og budgetter overholdes. Et velforberedt og struktureret byggeforløb sparer bygherre tid og penge.

Vi tager afsæt i bygherres forretning, virksomhedens kerneværdier og det til projektet afsatte budget. Vi giver bygherre et solidt grundlag for at træffe de rigtige beslutninger og hjælper med at finde de bedste løsninger. Vi udnytter stedets ressourcer og sætter det ind i nye sammenhænge og tilfører personlige detaljer til standardiserede løsninger. Det er vores fokus, at bygherre og brugere får mest muligt for deres pengene, og at penge bliver brugt de rigtige steder.

Tegnestuen indarbejder energibesparende og grønne løsninger som en naturlig del af den arkitektoniske helhed. Vi arbejder med udgangspunkt i velkendte og gennemprøvede  løsningerne som integreres som en del af det arkitektoniske udtryk.

I tæt dialog brugerne får vi en forståelse af de menneskelige behov. Det handler om at forstå brugernes hverdag og konteksten – at se rummet som en del af en helhed. Vi tror på, at en arbejdsplads, der er rar at være på, skaber tilfredse og produktive brugere, der bliver længere i deres lejemål.

Kombineret med vores tekniske viden, gør det os i stand til at skabe sikre og personlige løsninger af høj kvalitet til et lavere budget. 

 

 

  Indretning af Eatons hovedsæde i Herlev

Indretning af Eatons hovedsæde i Herlev