top of page
ruin.jpg

En grundig renovering og omdanning af 2 baghuse på Frederiksberg, til fleksible kontorer. Kontorerne blev lavet som 4 store åbne kontorer. For at få så meget lys så muligt, blev de mindre og aflukkede kontordele lavet med store glasvæge.

DSC01937.JPG

De store glasvæge blev udført i tæt samarbejde med kunstfotograf Erik Molberg.

De blev udført således at der som afskærmning blev trykt store foto på glasvægen, samme teknik er brugt på en stor skydedør/ skydevæg fra gulv til loft, som adskiller køkken fra kontor.

kunstfoto 2.JPG
Erik foto 2.jpg
til hjemme side .jpg

Der er i alle kontorrum, køkken og depoter lagt gummigulv, som både giver en god akustik, er affjedrende og giver dermed et godt arbejdsklima.

For at understrege nogle enkelte elementer er grund farverne afdæmpede. Dermed træder de kulørte fotovæge frem, og får en ekstra værdi.

til hjemmeside_kontor.png
til hjemmeside.png
møbleringsplan_stuen_Layout_hjemmeside.p
Møbleringsplan_1_hjemmeside._sal.png
køkken_Godt.jpg

På samme måde er alt i køkkenerne hvidt, og bagvæggen belagt med en smuk azurblå flise. Samme flise er benyttet på den ene væg i alle toiletrum, her er gulvfliserne mørk mocca.

Man ankommer til bygningens nordvendte facade, dermed har den ikke solens spil, derfor er den helt lyse grøn med en orange altan som giver genlys ned af facaden.

til_hjemmeside_rødtlys__2.png
til_hjemmeside_rødt_lys.png
til hjemmside_lys.png

I den gamle industribygning var rummene meget dybe, og kommunen tillod ikke at sætte vinduer i bagfacaden. Derfor lavede vi nogle store ovenlys, og fik på den måde lysets smukke spil helt ind bagerst i kontoret.

til hjemmeside_3.jpg
til hjemmeside_2.jpg
til hjemmeside_4.jpg

De fleste bygninger har en historie og en skønhed, det kan der også være i en gammel industribygning, det kan være meget taknemmeligt at løfte en gammel ruin og finde husets indre kvaliteter frem på ny. I dette projekt lod jeg mig inspirere af bygningens tidligere farveri de meget ødelagte fliser fra industrikøkkenerne. 

bottom of page