En grundig renovering og omdanning af 2 baghuse på Frederiksberg, til fleksible kontorer. Kontorerne blev lavet som 4 store åbne kontorer. For at få så meget lys så muligt, blev de mindre og aflukkede kontordele lavet med store glasvæge.
De store glasvæge blev udført i tæt samarbejde med kunstfotograf Erik Molberg.
De blev udført således at der som afskærmning blev trykt store foto på glasvægen, samme teknik er brugt på en stor skydedør/ skydevæg fra gulv til loft, som adskiller køkken fra kontor.
Der er i alle kontorrum, køkken og depoter lagt gummigulv, som både giver en god akustik, er affjedrende og giver dermed et godt arbejdsklima.
For at understrege nogle enkelte elementer er grund farverne afdæmpede. Dermed træder de kulørte fotovæge frem, og får en ekstra værdi.
På samme måde er alt i køkkenerne hvidt, og bagvæggen belagt med en smuk azurblå flise. Samme flise er benyttet på den ene væg i alle toiletrum, her er gulvfliserne mørk mocca.
Man ankommer til bygningens nordvendte facade, dermed har den ikke solens spil, derfor er den helt lyse grøn med en orange altan som giver genlys ned af facaden.
I den gamle industribygning var rummene meget dybe, og kommunen tillod ikke at sætte vinduer i bagfacaden. Derfor lavede vi nogle store ovenlys, og fik på den måde lysets smukke spil helt ind bagerst i kontoret.
De fleste bygninger har en historie og en skønhed, det kan der også være i en gammel industribygning, det kan være meget taknemmeligt at løfte en gammel ruin og finde husets indre kvaliteter frem på ny. I dette projekt lod jeg mig inspirere af bygningens tidligere farveri de meget ødelagte fliser fra industrikøkkenerne.