top of page
Herlev-38.jpg

Vi indarbejder grønne løsninger i projektet hvor og når det giver mening Vi vurderer, om affaldsmaterialer kan betragtes som en ressource, fordi det kan benyttes rationelt eller på nye æstetiske måder. Ved renovering af kontorer kan besparelser ved genbrug af lydlofter og gulvbelægning skabe økonomisk råderum til at udvikle bedre og unikke løsninger.

 

Ombygning af etage i eksisterende byggeri til 653 kvm kontorfaciliteter.

Der er ønsket at opnå en kombination af åbenhed og intimitet er opnået, ved at designe en let skillevæg, som folder sig gennem kontorlandskabet.

Herlev-93.jpg

Foldningerne og væggens vekslende højde skaber mindre rum og nicher. I kontorets midte er væggen lav, og tillader, at lys trænger ind midt i kontoret. Når man passerer gennem kontoret, får man et indtryk af at være i et åbent og indbydende kontor.

Herlev-145.jpg
Herlev-140.jpg
Herlev-157.jpg

Langs facaderne er væggen høj, og opdeler rummet i mindre grupper af arbejdspladser. Opdelingen skaber ro omkring den enkelte arbejdsplads.

killevæggens materialer er varme og indbydende naturmaterialer. Kombinationen af birketræsfiner og stofbeklædte lydplader gør væggen praktisk og samtidig vigtig for regulering af kontorets akustik.

Herlev-185.jpg
Herlev-107.jpg
bottom of page