top of page

 

ZOOM arkitekter er en gruppe af arkitekter, designere, bygningskonstruktører og byggesagkyndige, der arbejder inden for områderne arkitektur, udvikling, forskning og urbanisme. Tegnestuen har eksisteret siden 2004 og ejes af arkitekt M.A.A. Julie Trier Brøgger. 

om os _ 4 .jpg

Hos ZOOM Arkitekter tror vi på, at videndeling og ressourceholdige samarbejder skaber de største resultater og de bedste løsninger.

 

Derfor har vi valgt at have samarbejder med andre tegnestuer, samt at have flere tværfaglige samarbejdspartnere. Vi supplerer hinanden, så vi kan bruge mest tid på det, vi er bedst til. Det er vores erfaring, at det er i grænselandet af forskellige kompetencer, innovationen for alvor frembringes.

 

Tegnestuen er et værksted hvor tegninger, modeller og eksperimenter med materialer og planter bearbejdes på vores arbejdsborde.

 

Fysiske modeller er en af de bedste måder at kommunikere omkring et projekt. Ikke som præsentationsmodeller men som arbejdsmodeller. Modellerne virker, fordi vi sammen med bygherren kan røre ved dem, ændre på dem og fysisk se hvordan indgreb og ændringer fungerer.

om os_3.png
bottom of page