Familiens nye lejlighed med lys, luft og plads til meget mere.
Projektet omfatter renovering af eksisterende lejlighed med henblik på ombygning af køkken og badeværelse ved nedrivning af væggen mellem nuværende køkken og værelse.

Lejlighed_Zoom_012.jpg
Lejlighed_Zoom_002.jpg

Ved at rykke badeværelset og fjerne det eksisterende gangareal mellem køkken og stuer, blev der mulighed for at skabe et stort lyst køkken med forbindelse til stuerne og adgang til altanen. Det gråbaissede parketgulv i køkkenet giver en flot kontrast til det lyse trækøkken.

Lejlighed_Zoom_026.jpg
Lejlighed_Zoom_016.jpg
Lejlighed_Zoom_022.jpg

For at skjule en bærende konstruktion som ikke kunne fjernes, tegnede vi et vitrineskab, der var tilpasset lejlighedens oprindelige ånd, rundt om søjlen og fik vitrineskabet håndsnedkereret. 

Lejlighed_Zoom_012.jpg
Lejlighed_Zoom_020.jpg
Lejlighed_Zoom_024.jpg
Lejlighed_Zoom_039.jpg

Badeværelset er holdt enkelt i sort og hvid, for at fremhæve de smukke cementfliser.

Lejlighed_Zoom_045.jpg