OC2A1743nyf.jpg

En renovering og transformation der sammensmelter en moderne families behov og en gammel fortælling om kulturarv og bygningshistorie, der giver hjemmet et nyt liv.  

Med et ønske om at åbne op, bringe lys igennem rummene samt inddrage loftrummet på en naturlig måde, kom visionen til at fremstå tydeligt for hvordan renoveringen skulle gribes an. 

OC2A1720ny f.jpg

Ved at nedlægge den smalle fordelingsgang og skrælle det helt ned til lejlighedens skelet, står den oprindelige bindingsværkskontruktion tilbage som et fremherskende arkitektionkisk element, der åbner lejligheden op på tværs med gennemtrængende lys fra alle sider.

OC2A1864ny.jpg
hjemmeside_1.jpg
OC2A1916nyf.jpg

Dette greb giver bindingsværksstolperne lov til at stå rå og enkle i deres originalitet, og bliver det, der både forbinder og inddeler fællesarealerne. 

OC2A2012nyf.jpg
OC2A1936nyf.jpg
hjemmeside_2.jpg
OC2A1789ny.jpg

Det skabte imidlertid også en del udfordringer, at få badeværelset rykket, da vi ikke kunne få fald nok til afløbet uden at lave synlige rør i hjørnet af køkkenet. Derfor skabte vi en hyggelig siddekrog i form af en bænk, hvis formål var at skjule rørene. I bænken har familien valgt at opmagasinere deres altanpuder.

OC2A1820ny.jpg