nordisk boliger, lejlighed med sjæl, dinesen trægulv

Kreativitet og skæve detaljer skaber sammen med design og snedkersnilde en helt særlig stemning i denne 185 m2 store herskabslejlighed på Østerbro.
Lejligheden består af 4 stuer, en suite, og et soveværelse med udsigt udover Søerne i København.

Herudover er der et stort køkkenalrum samt et lækkert, nyt, rummeligt badeværelse belagt med cementfliser.

Herskabslejlighed med SNEDKERSNILDE 
Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, snedkerlavet køkken, renovering af lejlighed, arkitekttegnet tegnet køkken,vitrineskab indbygget

Ved at rykke badeværelset og fjerne det eksisterende gangareal mellem køkken og stuer, blev der mulighed for at skabe et stort lyst køkken med forbindelse til stuerne og adgang til altanen. Det gråbaissede parketgulv i køkkenet giver en flot kontrast til det lyse trækøkken.

For at skjule en bærende konstruktion som ikke kunne fjernes, tegnede vi et vitrineskab, der var tilpasset lejlighedens oprindelige ånd, rundt om søjlen og fik vitrineskabet håndsnedkereret. 

Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, snedkerlavet køkken, renovering af lejlighed, arkitekttegnet tegnet køkken, vitrineskab indbygget
Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, snedkerlavet køkken, renovering af lejlighed, bænk i køkken, arkitekttegnet tegnet køkken

Det skabte imidlertid også en del udfordringer, at få badeværelset rykket, da vi ikke kunne få fald nok til afløbet uden at lave synlige rør i hjørnet af køkkenet. Derfor skabte vi en hyggelig siddekrog i form af en bænk, hvis formål var at skjule rørene. I bænken har familien valgt at opmagasinere deres altanpuder.

Det var også nødvendigt  at bygge en rørkasse i køkkenet. Denne blev lavet som en bogkasse til brug for kogebøger eller køkkengrej. Derved fik rørkassen flere udnyttelsesmuligheder.

renovering af lejlighed, nordisk boliger
Øster Søgade_19.jpg

Badeværelset er holdt enkelt i sort og hvid, for at fremhæve de smukke cementfliser.

Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, renovering af lejlighed, dinesen trægulv, lejlighed  med sjæl

Som det sidste af værelserne en suite, ligger kontoret, det er indrettet med en smuk snedkerbygget reol og skabsvæg for enden. Denne væg gør det let at rydde op og giver mere plads til at leve. Den rummer også en seng som kan klappes ned, og dermed kan rummet også benyttes som gæsteværelse. I reolen står de massive og rå træklodser, som kan bruges som bogstøtter, indtil de igen skal være ben til gæstesengen.

Z O O M

    

    a  r  k  i  t  e  k  t  e  r   A p S

CVR nr. 40 96 07 16

Medlem af Danske Arkitektvirksomheder

  • Grå Facebook ikon
  • Grå Instagram Icon