Z O O M

    

    a  r  k  i  t  e  k  t  e  r Asp

Medlem af Danske Ark

  • Grå Facebook ikon
  • Grå Instagram Icon

CVR nr. 40 96 07 16

Ved transformationen af villaen var vi omhyggelige med kun at rive ned hvad vi mente var nødvendigt for, at optimere pladsen i forhold til rumfordelingen, således at der blev plads og mulighed for bevægelse i huset.

Huset blev energioptimeret ved at få et nyt og bedre isoleret tag, nye energiforbedrede vinduer, hulmursisolering og jordvarme.

Villa fra 1947 TRANSFORMERET til moderne familiebolig

Før_og_efter.jpg

For at skabe en bedre sammenhæng mellem stuen og haven har vi brudt husets facade med store åbninger i form af franske altaner, og et stort glasparti med en niche, hvor familien kan trække sig tilbage og sidde med udsigt og udsyn til både ude og inde.

Ombygning og renovering af murermestervilla, Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, snedkerlavet køkken, arkitekttegnet køkken, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen
Ombygning og renovering af murermestervilla, Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, arkitekttegnet køkken, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen
køkken_bord_stemming.jpg

I stueplan blev væggen mellem køkken og stue fjernet. Køkkenbordpladen er håndsnedkereret og tappet smukt i hjørnet, hvor den fortsættes ned ad siden og ender i en lang bænk der bruges til spiseplads.

til hjemmeside.jpg
Ombygning og renovering af murermestervilla, Cool lys nordisk bolig, nordisk boliger, snedkerlavet køkken, arkitekttegnet køkken, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen
Ombygning og renovering af murermestervilla, nordisk boliger, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen

Der blev indsat store kvistvinduer for at optimere kvadratmeterne yderligere. Disse, i samspil med nye vindueshuller, var med til at skabe gennemlyste, lette rum og skabe en visuel forbindelse til haven, som giver følelsen af mere plads. For at understrege den visuelle forbindelse mellem ude og inde er det rå værn af galvaniseret stål blevet brugt begge steder.

soveværlse.jpg
til hjemmeside_2.jpg
Ombygning og renovering af murermestervilla, nordisk boliger, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen
Ombygning og renovering af murermestervilla, nordisk boliger, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen
Ombygning og renovering af murermestervilla, nordisk boliger, transformering af hus fra 40'erne, renoveringsprisen

Ved at minimere gangarealer, flytte trappen til 1. sal og åbne op ned til kælderen, blev rummene optimeret i størrelse og der blev skabt mere plads til den større nye familie der skulle flytte ind.